Kokos balzam za ustnice Povečaj

Kokos balzam za ustnice

0880475

Nov izdelek

7 Izdelkov

3,00 €

Na seznam želja

Podatki

Količina15ml

Mnenja in ocene

Ocena 
2015-10-01

Polona Kaplar

Polona Kaplar - Blog Uniqa Poly
Moja izkušnja - V simpatični mali embalaži se skriva balzam za ustnice. Embalaža mi je všečna, ravno ker je majhna, saj jo brez težav nosim s sabo v torbici ali pa imam na mizi, saj ne zavzame veliko prostora. Sam balzam je rahlo kremne barve, vendar ustnic ne obarva, na njih se spremeni v prosojen izdelek. Ker je v lončku, balzam nanašam kar s prsti, kar sicer ni najbolj higienično, ampak če ga nameravate uporabljati večinoma doma, čistoča rok ni takšen problem. Zato sem se raje odločila, da bom balzam imela doma, na svoji mizi poleg računalnika, da ga bom res imela pred očmi in ga pridno uporabljala. Na začetku sem ga nosila še s sabo v torbici in se kljub vročim poletnim dnem ni stopil.

Nanos je enostaven, izdelka ne potrebujete veliko, v bistvu manj je več. Če ga kdaj predebelo namažem se mi naredi tak masten sloj po ustnicah, ki mi ni všeč, zato ga raje nanesem večkrat ampak tanke plasti. Če je balzam lepo nanesen, tanka plast, se hitro vpije v ustnice, vendar jih ne pusti nikoli čisto suhe. Vedno se še da čutiti, da je malce balzama ostalo na ustnici, kot tanka zaščitna plast pred zunanjimi vremenskimi razmerami. Na ustnicah pusti rahel naraven sijaj.

Hranljivost balzama je dobra, vendar vsaj ne meni, ne izjemna. Sama poleg tega še vedno potrebujem moj ljubi NUXE balzam za ustnice pred spanjem, ker imam zadnje čase enostavno tako suhe ustnice. Verjetno bo zadostoval, ko bodo moje ustnice spet v boljšem stanju. Če ga malce primerjam (kot obsedenka z balzami za ustnice sem jih res poskusila že veliko) bi rekla, da je tako hranljiv kot na primer kakšen Labello Lip Butter.

Ter seveda še vonj - božanski kokos, kaj pa drugega! Ni presladek vonj, ni umeten plastičen kokos ampak je ravno pravo razmerje in diši zelo lepo! Čisto poletno in nežno, tudi ko balzam nanesete na ustnice se ga še vedno vonja dokler se ne vpije malce v ustnice.

    Napiši mnenje

    Kokos balzam za ustnice

    Kokos balzam za ustnice

    Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: